Konferens med natur & kultur

Andas in och reflektera tillsammans över nästa steg för ert företag eller mobilisera en grupp för en ny utmaning. Vi hjälper dig att skapa en konferens som är i linje med vad ni vill uppnå.

Allé erbjuder en rofylld miljö med hög komfort och genomtänkt mat. Österlen är annorlunda utanför sommarmånaderna. Stillheten, att kunna möta havet, byarna, ängarna, skogen och jordbruket i sin naturliga årstidsrytm utanför turistsäsongen, är en berikande upplevelse. Konfererar ni hos oss tycker vi att just natur- och kulturupplevelserna är det som ni ska ta vara på.

ljus rymd & skandinavisk design

Konferensrum

Vi tar emot stora och små grupper, för dagskonferens eller flera dagar med övernattning. Vårt konferensrum är stort, luftigt och har fönster med stora ljusinsläpp. Konferensrummet har en Skandinavisk designstil med sitt fokus på ljusinsläpp, färg och val av material och möbler. I konferensrummet hänger konst av lokala konstnärer och en del av möblerna kommer från Gärsnäs.
Ni kan själva utforma layouten av konferensrummet och om ni behöver finns det goda möjligheter att möblera för att arbeta i mindre grupper. Konferensrummet tar 5 eller 50 personer. Ni bestämmer konferensrummets utformning.
På gården finns bra Wi-Fi och vi har teknisk utrustning med projektor och mikrofon. Vi har 13 trivsamma dubbelrum så oftast har ni som övernattande grupp hela Allé för er själva.

Med övernattning

I vårt konferenspaket vill vi ge er det bästa vi kan erbjuda. Lunch ingår och på eftermiddagen serverar vi kaffe och nybakat. På kvällen serverar vi en trerättersmeny med säsongens råvaror. Vatten, must, frukt finns tillgängligt under hela er vistelse hos oss. Vi förser er med kartor över jogging, cykel och vandringar nära oss som kan genomföras före eller efter er konferensdag. Tillgång till vårt bibliotek med våra lokala författare Piraten, Lundell, Ranelid eller Östergren finns för er andliga spis.

Ni övernattar i enkelrum eller dubbelrum på Allés gårdshotell där det finns tretton rum. Behöver ni fler rum, har vi samarbeten med närliggande hotell.

Ett dygn

Ankomst till förmiddagskaffet dag 1 och avresa efter frukost dag 2.
eller
Ankomst till middag dag 1 och avresa efter eftermiddagsfika dag 2.

Lunch till lunch

Ankomst till lunch dag 1 och avresa efter lunch dag 2.

Ett & ett halvt dygn

Ankomst till förmiddagsfika dag 1 och avresa efter eftermiddagsfika dag 2.

Över dagen

Välj mellan halvdag eller heldag, där båda alternativen inkluderar utsökt fika och en vällagad lunch med säsongens bästa råvaror. Under halvdagspaketet ingår förmiddagsfika och lunch eller lunch och eftermiddagsfika. För heldagspaketet serverar vi både förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika, så att ni hålls energifyllda hela dagen. Under hela konferensen finns vatten, must och frukt tillgängligt.

Halvdag

Förmiddagsfika och lunch alternativt lunch och eftermiddagsfika.

Heldag

Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Aktiviteter

Beläget nära den natursköna Stenshuvud nationalpark, erbjuder vi en rad aktiviteter som är designade för att förhöja din konferens hos oss. Låt oss guida dig genom några unika upplevelser som gör din konferens oförglömlig.

Halvdag walk & talk

”Alla verkligt stora tankar föds genom att gå” sa en berömd filosof. Varför inte prova och se om det stämmer?

Börja dagen med frukost på hotellet och inled konferensen där, följt av lunch. På eftermiddagen ger vi er en karta och ni vandrar cirka en mil. Under vandringen finns bra platser med bänkar och bord. Vi ordnar kaffe ute i naturen efter fem kilometer. Efter vandringen hämtar vi er med buss tillbaka till hotellet. Självklart kan ni anpassa er walk and talk och börja med vandringen om ni föredrar det.

Konferens helt utomhus

Vår aktivitetsguide leder er genom landskapet under dagen och vi serverar både frukost och lunch utomhus. Under vandringen ordnar vi så att ni kan sitta ner och samtala varje timme, vi kan även ordna ett enkelt skyddat rum ute i naturen med block och penna. För denna aktivitet, som innebär cirka två mils vandring, krävs bra skor och kläder.

Provning av cider, äppelvin & calvados

Äppelodling är Kiviks stora näringsgren. Vi lär oss mer om äppeldrycker, provar både lokal och internationell cider, äppelbubbel och calvados.

Besök hos en bildkonstnär

Vi gör ett besök hos en bildkonstnär som visar sin ateljé och sitt aktuella arbete.

Matlagning tillsammans

Många gäster har provat vår matlagningsaktivitet. Vi visar – ni lagar. Ett bra sätt att lära känna varandra och arbeta ihop i nya roller.

Besök en lokal producent

Få en guidad tur Madeleine, en av systrarna Nilsson som driver odlingen Orelund på Österlen. Orelund är en stor familjedriven odling, som odlar frukt, bär och grönsaker.

Kontakta oss

Har du frågor, vill veta mer eller komma i kontakt med oss?
Klicka på knappen nedan för att skicka ett meddelande.

Nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Allé direkt i din inkorg.
Ange din e-postadress och prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Rulla till toppen

Boka Konferens

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Boka Restaurang

Skördetidsmeny

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Alle på Österlen

Meny onsdagar 2024

2/10

Klassisk Boeuf Bourguignon
med potatispuré
9/10
Schnitzel
med kapris, ansjovissmör,
gröna ärtor & rostad potatis
16/10
Segedin gulasch – tjeckisk gulasch
med surkål & syrad grädde
23/10
Fish & chips
med äppelremoulad & smashed potatoes
30/10
Biff & Bea
Onsdagar från 17:00

Boka Restaurang

Onsdagar i lilla matsalen

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Gåsmeny 2024

Gåslevermousse
med fruktbrödschips & plommon
Svartsoppa
med krås serverat à la Allé
eller
Jordärtskocksoppa
med hummersallad, äpple & rosenkålsblad
Krokett på confiterat gåslår
med rotsellericrème & smörad kålconsommé
Knaperstekt gåsbröst
med rödkål, bakat äpple & pommes fondant
Äppelterrine
med Allés calvadosglass, rostade hasselnötter & kolasås
5 rätter 825 SEK

Boka Gåsamiddag

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Boka Julbord

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Bröllopsförfrågan

Fyll i formuläret nedan eller kontakta
oss för att skicka en förfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
direkt via e-post eller telefon.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Tack!

Din prenumeration är registrerad.
Håll utkik efter vårt nästa nyhetsbrev!

Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Allé på Österlen | Stenshuvudvägen 19 | 227 35 Kivik

Nyårsmeny

2024 Avhämtning

Förrätter

Havskräftsoppa med halstrad pilgrimsmussla
grön ärtpuré och ostchips på Vesterhavsost
*Soppan ingår vid bokning av fyrarätters
Allés varmrökta hälleflundra
med vinkokt rubinolaäpple, pepparrotscrème,
örtsallad och grönkålskrisp

Varmrätt

Dovhjortsrostbiff
med rödvinsbrässerad svartrot, ostronskivling
viltsky och krämig potatisgratäng

Dessert

Sauternesinlagd clementin
med vit choklad- & kaffemousse
och blodapelsinchips

Pris

3 rätter 595 SEK
4 rätter 695 SEK
Drinktilltugg, 2 olika sorter, 90 SEK

Restaurang höst

Skördetid

& Höstmeny

Från klockan 18:00.

Erbjuds:
September: 27–28
Oktober: 4–5, 12 & 26

Mitt i veckan

Onsdagar

i lilla matsalen

Restaurangen öppen från kl 17:00.

Gäller onsdagarna:
September: 25
Oktober: 2, 9, 16, 23 & 30

Högtider hos Allé

Gåsmeny

Fem rätter från 825 SEK per gäst.
Erbjuds båda helgerna:
1–2 & 8–9 november

För större sällskap kan vi öppna upp dagar utöver de ovannämnda.

Julbord

Från 825 SEK per gäst

Erbjuds: 29–30 november
6–8, 12–14 & 20 december

För större sällskap kan vi öppna upp dagar utöver de ovannämnda.

Alle på Österlen's
Skördetallrik 2024

Äppelglacerat kycklingbröst
med salvia, bönor & potatispuré
Allés varmrökta lax
med pepparrot & betor samt äppelvinaigrette
Flammkuchen
med rödlök, äpple & kastanjechampinjoner
Allés klassiska revben
med äppelmos på Transparent Blanche & spetskålssallad
235 SEK
Kantarellsoppa
med kyckling & äpple
165 SEK
Allés klassiska revben
med äppelmos på Transparent Blanche
spetskålssallad & rostad potatis
245 SEK
Surdegsbaguette & smör ingår till alla rätter
Ljummen plommonkaka
med vaniljgrädde
Allés äppelkaka
med vaniljsås
72 SEK

Restaurang

Välj boka restaurang för att se aktuella
datum, tider & erbjudanden.

Hotell

Hotellet är öppet
året runt.

Säsong & Högtider

Julbord

Från 825 SEK per gäst.
Paketpris från 1 975 SEK i dubbelrum.

Erbjuds: 29–30 november
6–8, 12–14 & 20 december

För större sällskap kan vi öppna
upp dagar utöver de ovannämnda.

Tack!

Din förfrågan har skickats!
Vi återkommer med svar så snabbt som möjligt.

Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Allé på Österlen | Stenshuvudvägen 19 | 227 35 Kivik

Boka Restaurang

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss
för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Kontaktformulär

Formulärnamn

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss för att skicka en bokningsförfrågan.
Telefon: +46 (0)414 714 44
E-post: alle@alle.se
Allé på Österlen | Stenshuvudvägen 19 | 227 35 Kivik
Kontaktformulär